Daňová evidence v lékárně - Balek, Luboš (2010)
Bakalářská práce se zabývá principy fungování daňové evidence s důrazem na problematiku relevantní pro podnikání malé lékárny. Práce proto rozebírá též právní rámec podnikání v daném oboru a analyzuje především administrativní dopady příslušné legislativy.