Daňová evidence v lékárně - Balek, Luboš; Janhubová, Jaroslava, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Bakalářská práce se zabývá principy fungování daňové evidence s důrazem na problematiku relevantní pro podnikání malé lékárny. Práce proto rozebírá též právní rámec podnikání v daném oboru a analyzuje především administrativní dopady příslušné legislativy.
Vedoucí práce: Jaroslava Janhubová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; daňová evidence; bakalářské práce; tax accounting; bachelor's theses