Finanční analýza firmy Pražské silniční a vodohospodářské stavby, a.s. - Andert, Jakub (2010)
Tato bakalářská práce je zaměřena na finanční analýzu firmy Pražské silniční a vodohospodářské stavby a.s. Práce je rozdělena do dvou částí. První část (teoretická) je zaměřena na předmět finanční analýzy, metody a ukazatele finanční analýzy. V druhé části (praktické) je pak provedena finanční analýza firmy PSVS a.s. Jde hlavně o analýzu rentability, likvidity, stability a bonitní modely. Na závěr jsou shrnuty všechny důležité poznatky.