Finanční analýza firmy Pražské silniční a vodohospodářské stavby, a.s. - Andert, Jakub; Holečková, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Tato bakalářská práce je zaměřena na finanční analýzu firmy Pražské silniční a vodohospodářské stavby a.s. Práce je rozdělena do dvou částí. První část (teoretická) je zaměřena na předmět finanční analýzy, metody a ukazatele finanční analýzy. V druhé části (praktické) je pak provedena finanční analýza firmy PSVS a.s. Jde hlavně o analýzu rentability, likvidity, stability a bonitní modely. Na závěr jsou shrnuty všechny důležité poznatky.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; likvidita; finanční analýza; bakalářské práce; liquidity (economics); financial analysis; bachelor's theses