Obchodní spolupráce mezi Českou republikou a Keňou s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem - Jíchová, Kristýna; Müllerová, Františka, 1948-; Lošťáková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Cílem práce je vytvořit obraz vztahů ČR s Keňou. Je rozdělena do 4 kapitol, první představuje Keňu, zabývá se její historií a politickou situací, druhá kapitola pojednává o současném ekonomickém vztahu země a jejím zahraničním obchodu. Ve třetí kapitole jsou nastíněny vztahy s ČR, zatímco v poslední kapitole jsou uvedeny největší kulturní rozdíly, které mají vliv na obchodní jednání. Obě země jsou porovnány na základě kulturních dimenzí Geerta Hofstedeho.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses