Perspektiva obchodní spolupráce mezi ČR a Albánií s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem - Klasová, Eva (2010)
V prvních dvou kapitolách představuji čtenáři Albánii, její obyvatele, geografii a historii. Ve třetí kapitole se věnuji analýze vzájemných obchodních a diplomatických vztahů České republiky a Albánie. Ve čtvrté kapitole podrobně rozebírám současnou ekonomickou situaci Albánie a dávám ji do kontextu s příležitostmi pro české investory a obchodníky. V poslední kapitole zmiňuji specifika albánské kultury a jejich vliv na obchod.