Perspektiva obchodní spolupráce mezi ČR a Albánií s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem - Klasová, Eva; Müllerová, Františka, 1948-; Korandová, Jiřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
V prvních dvou kapitolách představuji čtenáři Albánii, její obyvatele, geografii a historii. Ve třetí kapitole se věnuji analýze vzájemných obchodních a diplomatických vztahů České republiky a Albánie. Ve čtvrté kapitole podrobně rozebírám současnou ekonomickou situaci Albánie a dávám ji do kontextu s příležitostmi pro české investory a obchodníky. V poslední kapitole zmiňuji specifika albánské kultury a jejich vliv na obchod.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; kultura; Albánie; bakalářské práce; culture; Albania; bachelor's theses