Marketingová komunikace návrh reklamní kampaně pro internetový obchod - Soukupová, Markéta (2010)
Cílem této bakalářské práce je představit základní prvky reklamy a marketingové komunikace v prostředí internetu a dále navrhnout reklamní kampaň pro internetový obchod.