Internetové portály zamerané na Slovensko - Hloža, Mojmír; Sedláček, Jiří, 1963-; Vrbský, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Práca sa venuje prieskumu trhu internetových portálov zameraných na turistiku a cestovný ruch na Slovensku. Prvá časť sa zaoberá významom internetu pre cestovanie, druhá obsahuje súhrn hlavných faktorov, ktoré majú na cestovný ruch na Slovensku najväčší vplyv. Hlavným cieľom, ktorý je obsiahnutý v tretej a štvrtej kapitole, je analyzovať súčasné internetové portály orientované na Slovensko ako turistickú destináciu a pripraviť základný návrh riešenia konkrétneho cestovateľského portálu zameraného na takýto obsah.
Vedoucí práce: Jiří Sedláček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; internetový marketing; bakalářské práce; Internet marketing; bachelor's theses