Analýza disponibilních metod a nástrojů krizového řízení v podniku zaměřeném na poskytování asistenčních služeb - Šefčíková, Jana (2010)
Cílem této práce je analyzovat metody a praktické zkušeností s řízením krizí v konkrétním podniku zaměřeném na asistenční služby, a to rozborem aplikace tohoto řízení během konkrétních krizových situací. Na základě výsledků provedených analýz budou poté priorizovány použité metody a doporučen optimální model řízení rizik a krizí v podniku podobného typu.