Analýza disponibilních metod a nástrojů krizového řízení v podniku zaměřeném na poskytování asistenčních služeb - Šefčíková, Jana; Antušák, Emil, 1948-; Kopecký, Zdeněk, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem této práce je analyzovat metody a praktické zkušeností s řízením krizí v konkrétním podniku zaměřeném na asistenční služby, a to rozborem aplikace tohoto řízení během konkrétních krizových situací. Na základě výsledků provedených analýz budou poté priorizovány použité metody a doporučen optimální model řízení rizik a krizí v podniku podobného typu.
Vedoucí práce: Emil Antušák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; krizový management; analýza; diplomové práce; crisis management; analysis; master's theses