Vliv kulturních odlišností na česko-tureckou obchodní spolupráci - Lovčí, Lucie; Müllerová, Františka, 1948-; Jeníčková, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
V první části mé práce se zabývám hospodářskou charakteristikou Turecké republiky. Druhá je věnována postoji tohoto státu k islámu, aktuálním problémům týkajících se především nedodržování lidských práv a srovnání české a turecké kultury dle klasifikace Geerta Hofstedeho a jeho indexů. Třetí část je zaměřena na kulturní odlišnosti a zvyklosti v Turecku. Poslední část mé práce pojednává o obchodní a ekonomické spolupráci Turecké a České republiky.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; kultura; Turecko; bakalářské práce; culture; Turkey; bachelor's theses