Úloha etikety v obchodním prostředí USA - Maštálková, Martina; Müllerová, Františka, 1948-; Korandová, Jiřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Práce pojednává o americkém přístupu k etiketě v obchodním prostředí. První část se zabývá charakteristikou Spojených států amerických prostřednictvím geografických a demografických údajů, historického vývoje a jeho důsledků. Druhá se věnuje otázce podnikatelského prostředí USA a jeho členění. Třetí kapitola se zaměřuje na samotnou etiketu, se kterou se setkáme v obchodním prostředí. Ve čtvrté části je vyhodnocen dotazník týkající se etikety na pracovišti. Ten byl vyplněn Američany pracujícími v různých amerických společnostech.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses