Podnikatelský plán - Horáková, Ivana; Křížek, Miroslav; Kešner, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem mé diplomové práce je sepsání podnikatelského plánu, jehož záměrem je založení agentury Irský sen s.r.o. Agentura bude zprostředkovávat práci českým studentům do Irské republiky. V teoretické části jsou sestaveny podklady pro strukturu a obsah podnikatelského plánu. V praktické části si nejprve představíme Irskou republiku prostřednictvím SLEPT analýzy a seznámíme se se specifiky zdejšího prostředí. Analýza je zaměřena na oblasti, které mohou mít přímý dopad na fungování společnosti Irský sen s.r.o. SLEPT analýza bude dále aplikována i na Českou republiku. Po provedení SLEPT analýzy, která slouží k lepší orientaci na obou trzích, se zaměříme na samotný podnikatelský plán. Na závěr bude zhodnocena reálnost založení a fungování společnosti Irský sen, s.r.o.
Vedoucí práce: Miroslav Křížek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; zprostředkování práce; Irsko; diplomové práce; employment mediation; Ireland; master's theses