Obchodní a kulturní specifika Lichtenštejnska - Slavík, Lukáš (2010)
Práce přibližuje základní makroekonomické údaje týkající se Lichtenštejnského knížectví, a to především jeho kultury a mezinárodního obchodu. Podává poznatky o této zemi s poměrně odlišnými a specifickými rysy chování a tím i jejich možné uplatnění v praxi. První kapitola prezentuje základní makroekonomické údaje o zemi. V druhé kapitole je rozebrána lichtenštejnská kultura a ta přechází do třetí kapitoly, která pojednává o lichtenštejnském obchodu a podnikatelském prostředí v zemi.