Obchodní a kulturní specifika Lichtenštejnska - Slavík, Lukáš; Müllerová, Františka, 1948-; Korandová, Jiřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Práce přibližuje základní makroekonomické údaje týkající se Lichtenštejnského knížectví, a to především jeho kultury a mezinárodního obchodu. Podává poznatky o této zemi s poměrně odlišnými a specifickými rysy chování a tím i jejich možné uplatnění v praxi. První kapitola prezentuje základní makroekonomické údaje o zemi. V druhé kapitole je rozebrána lichtenštejnská kultura a ta přechází do třetí kapitoly, která pojednává o lichtenštejnském obchodu a podnikatelském prostředí v zemi.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Lichtenštejnsko; bakalářské práce; Liechtenstein; bachelor's theses