Finanční analýza zemědělského podniku Agro Bystřice, a.s. - Blažek, Pavel; Dvořáková, Dana, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit finanční situaci zemědělského podniku AGRO BYSTŘICE, a. s. Práce je rozdělena na dvě části a to teoretickou a praktickou. Teoretická část se zabývá předmětem a funkcí finanční analýzy. Praktická část se již zabývá využitím teoretických poznatků v zemědělském podniku AGRO BYSTŘICE, a. s., která je dále doplněna o mezipodnikové srovnání se zemědělským podnikem PERSEUS, a. s. Na závěr celé práce je zhodnocení pomocí jednotlivých ukazatelů celkové hospodaření společnosti.
Vedoucí práce: Dana Dvořáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; finanční analýza; likvidita; bakalářské práce; financial analysis; liquidity (economics); bachelor's theses