Motivace pracovníků specifické výroby v malé firmě - Navrátilová, Hana; Kleibl, Jiří; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práce se zabývá motivací lidských zdrojů v malé firmě vyrábějící speciální zdravotnické prostředky. Cílem je zanalyzovat současný stav motivační struktury a spokojenosti zaměstnanců pomocí empirického výzkumu a navrhnout doporučení pro zlepšení této oblasti řízení lidských zdrojů společnosti. Teoretická část charakterizuje problematiku motivace k práci, systém hodnocení a odměňování pracovníků včetně zaměstnaneckých výhod. Praktická část práce charakterizuje tyto oblasti personální práce v dané firmě a poté analyzuje faktory motivace a spokojenosti zaměstnanců. Výsledky dotazníkového šetření jsou využity pro navržení opatření na zlepšení pracovní motivace, spokojenosti a stabilizace pracovníků této společnosti.
Vedoucí práce: Jiří Kleibl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; pracovní motivace; zaměstnanecké výhody; diplomové práce; employee motivation; employee fringe benefits; master's theses