Vybrané problémy dopravy osob v Praze - Málková, Gabriela (2010)
Téma mé bakalářské práce je: "vybrané problémy dopravy osob v Praze." Cílem mé práce je představit možnosti řešení neudržitelného nárůstu automobilové dopravy, především dopravy individuální.Tento problém se týká především velkých měst.Z tohoto důvodu jsem si vybrala Prahu,na níž bych ráda toto téma aplikovala.Ale budu se zabývat vybranými problémy i obecně a to zejména kvůli vysvětlení a nastolení dané problematiky.