Vybrané problémy dopravy osob v Praze - Málková, Gabriela; Mervart, Michal, 1977-; Jirsák, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Téma mé bakalářské práce je: "vybrané problémy dopravy osob v Praze." Cílem mé práce je představit možnosti řešení neudržitelného nárůstu automobilové dopravy, především dopravy individuální.Tento problém se týká především velkých měst.Z tohoto důvodu jsem si vybrala Prahu,na níž bych ráda toto téma aplikovala.Ale budu se zabývat vybranými problémy i obecně a to zejména kvůli vysvětlení a nastolení dané problematiky.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; automobilová doprava; bakalářské práce; motor transportation; bachelor's theses