Systém vzdělávání úředníků územních samosprávných celků - Janečková, Kateřina; Šikýř, Martin, 1974-; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Diplomová práce se zabývá vzděláváním úředníků územních samosprávných celků. V úvodní části shrnuje teoretické poznatky o vzdělávání zaměstnanců v soukromých organizacích a analyzuje požadavky zákona č.312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků, na jejich vzdělávání. V praktické části prezentuje empirické poznatky získané vlastním výzkumem provedeným na konkrétním územním samosprávném celku. Analyzuje současný stav vzdělávání úředníků, identifikuje jeho přednosti a nedostatky a navrhuje konkrétní vylepšení. Na základě získaných poznatků navrhuje ucelenou koncepci vzdělávání úředníků územních samosprávných celků.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses