Firemní kultura stavební společnosti - Kultová, Dana (2010)
Firemní kultura je v současnosti považována za jeden z klíčových faktorů konkurenceschopnosti firem. Podniky, které o její rozvoj pečují, přicházejí na to, že výrazně ovlivňuje jejich prosperitu. Předmětem této bakalářské práce je analýza a zhodnocení firemní kultury pardubické stavební společnosti Chládek a Tintěra, a.s. V první části práce objasňuji samotný pojem "firemní kultura" a rozebírám ho z teoretického hlediska. Druhá část práce je věnována konkrétní firmě, kde na základě teoretických poznatků zkoumám její vybudovanou kulturu.