Využití product placementu v českém prostředí - Sedněvová, Šárka; Karlíček, Miroslav, 1979-; Kůta, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Product placement jako způsob marketingové komunikace nabývá v současnosti stále většího významu. Bakalářská práce vysvětluje pojem product placement, vymezuje jeho legislativní rámec, uvádí jednotlivé formy a zmiňuje příklady umístění produktu v českých filmech. Hlavním cílem práce je zjistit, jak k product placementu přistupují čeští diváci. Splnění tohoto cíle je uskutečněno prostřednictvím dotazníkového šetření.
Vedoucí práce: Miroslav Karlíček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; film; marketingová komunikace; bakalářské práce; film; communication in marketing; bachelor's theses