Externí audit dlouhodobých nehmotných a hmotných aktiv - Přibylová, Petra; Randáková, Monika, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou externího auditu dlouhodobých nehmotných a hmotných aktiv. Cílem práce je vymezit pojem externí audit, jeho funkce a cíle, mapovat právní úpravu a podat praktický výklad při postupu auditu dlouhodobého nehmotného a hmotného majetku. Pro úplnost je samostatná kapitola věnována vymezení pojmů dlouhodobý nehmotný a hmotný majetek. Poslední kapitola zpracovává konkrétního příklad společnosti Honzík s.r.o., kde je názorně ukázána práce s auditorským softwarem IDEA.
Vedoucí práce: Monika Randáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; externí audit; bakalářské práce; external auditing; bachelor's theses