Role mezinárodních organizací v globalizované ekonomice - Buchta, Martin; Jiránková, Martina, 1967-; Vlčková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Tato bakalářská práce pojednává o roli a významu mezinárodních organizací v současné globalizované ekonomice. Soustřeďuje se především na úlohu a aktivity tří významných mezinárodních ekonomických organizací - Mezinárodního měnového fondu, Skupiny Světové banky a Světové obchodní organizace. V práci jsou na základě současné činnosti těchto organizací nastíněny návrhy na jejich efektivnější působení v řešení problémů globalizujícího se hospodářství.
Vedoucí práce: Martina Jiránková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; globalizace; bakalářské práce; globalization; bachelor's theses