Cizinci na trhu práce v České republice - Svoboda, Martin; Macáková, Libuše, 1955-; Pavelka, Tomáš, 1975-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práce analyzuje situaci cizinců na trhu práce v České republice. Nezaměřuje se pouze na současný stav, ale na celkový vývoj v období po roce 1989. Odpovídá na otázky týkající se počtu cizinců, jejich státního občanství, charakteru vykonávané práce nebo typu pracovního povolení či povolení k pobytu. Situaci v České republice srovnává s vybranými státy Evropské unie. Mimo to se zabývá hlavními projekty aktivní imigrační politiky České republiky.
Vedoucí práce: Libuše Macáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; trh práce; cizinci; diplomové práce; labor market; aliens; master's theses