Regionální disparity pobaltských republik - Štícha, Jan; Adámková, Vlasta; Sudliankou, Aliaksandr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Cílem práce je určit, zda v regionu Pobaltí probíhají jasné tendence konvergentního nebo divergentního charakteru. V první části je provedena analýza vývoje disparit sociálně demografických, v druhé části analýza vývoje disparit politických a ve třetí části analýza disparit ekonomických.
Vedoucí práce: Vlasta Adámková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses