Porovnání přístupů k imigrační politice vybraných evropských zemí - Šubířová, Radka; Jiránková, Martina, 1967-; Popovová, Marie, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Cílem této práce je zhodnotit přístupy k imigrační politice ve třech vybraných evropských zemích (konkrétně ve Velké Británii, Švýcarsku a České republice) a zároveň se pokusit predikovat budoucí vývoj této problematiky. První část této práce je věnována historii imigrace do Evropy, druhá část se zabývá teoretickými modely imigračních a integračních politik a třetí část mapuje již konkrétně situaci ve výše zmíněných zemích.
Vedoucí práce: Martina Jiránková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Velká Británie; Švýcarsko; imigrace; bakalářské práce; Great Britain; Switzerland; immigration; bachelor's theses