Restrukturalizace a sanace podniku Kordárna, a.s. - Pivoňka, Tomáš; Schönfeld, Jaroslav; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Bakalářská práce se zabývá tématikou způsobu řešení úpadku. Popisuje možnosti řešení úpadku podle platného znění Zákona o úpadku a způsobech jeho řešení k 10. 8. 2009. Cílem práce je popsat tyto možnosti a uvést všechny náležitosti, které musí být splněny, pokud se dlužník dostane do platební neschopnosti a porovnat jednotlivé způsoby řešení úpadku. V praktické části se práce věnuje implementaci jedno způsobu řešení do praxe. Je zde popsán průběh insolvenčního řízení společnosti Kordárna, a.s, která řešila svou insolvenci reorganizací.
Vedoucí práce: Jaroslav Schönfeld
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses