Podnikatelský plán stavební firmy - Blažková, Lenka (2010)
Tématem bakalářské práce je podnikatelský plán. V první části práce je uveden teoretický popis podniktalského plánu a všechny jeho náležitosti. Druhá část práce se věnuje sestavení konkrétního podnikatelského plánu stavební firmy EB-Invest s.r.o. Plán je sestaven na koupi a rekonstrukci objektu v centru města Tábor. Přeměnou vznikne multifunkční dům s byty a obchodními prostory k pronájmu. Účelem plánu je zhodnotit, jestli bude tento projekt pro firmu ekonomicky efektivní.