Podnikatelský plán stavební firmy - Blažková, Lenka; Schönfeld, Jaroslav; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tématem bakalářské práce je podnikatelský plán. V první části práce je uveden teoretický popis podniktalského plánu a všechny jeho náležitosti. Druhá část práce se věnuje sestavení konkrétního podnikatelského plánu stavební firmy EB-Invest s.r.o. Plán je sestaven na koupi a rekonstrukci objektu v centru města Tábor. Přeměnou vznikne multifunkční dům s byty a obchodními prostory k pronájmu. Účelem plánu je zhodnotit, jestli bude tento projekt pro firmu ekonomicky efektivní.
Vedoucí práce: Jaroslav Schönfeld
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; náklady; bakalářské práce; costs; bachelor's theses