Efektivní zhodnocení finančních prostředků v době doznívání ekonomické krize - Kellner, Petr; Kovář, František, 1940-; Čapek, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Tato práce si klade za cíl předstvit čtenářům hlavní investiční příležitosti na trhu a poradit laikovi, jak naložit s volnými peněžními prostředky v době doznívání nedávné ekonomické krize
Vedoucí práce: František Kovář
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: investice; peněžní trhy; hospodářská krize; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; investments; money market; economic crises; master's theses