Finanční analýza firmy - Vávrová, Markéta (2010)
Předkládaná bakalářská práce obsahuje finanční analýzu společnosti Českomoravská stavební společnost s.r.o. V metodické části jsou vysvětleny účetní výkazy, dílčí ukazatele (horizontální a vertikální analýza, poměrové ukazatele) i jejich soustavy v bonitních a bankrotních modelech (Altmanův model, Index IN95, Tafflerův model, Kralicekův quicktest). V praktické části je proveden výpočet těchto ukazatelů a modelů s následnou interpretací daných výsledků.