Finanční analýza firmy - Vávrová, Markéta; Holečková, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Předkládaná bakalářská práce obsahuje finanční analýzu společnosti Českomoravská stavební společnost s.r.o. V metodické části jsou vysvětleny účetní výkazy, dílčí ukazatele (horizontální a vertikální analýza, poměrové ukazatele) i jejich soustavy v bonitních a bankrotních modelech (Altmanův model, Index IN95, Tafflerův model, Kralicekův quicktest). V praktické části je proveden výpočet těchto ukazatelů a modelů s následnou interpretací daných výsledků.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finance [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses