Strategická analýza podniku - Cífková, Zuzana; Dvořák, Jiří; Morong, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2010)
Cílem práce je strategická analýza firmy Pension Ametyst, konkrétně analýza vnějšího a konkurenčního prostředí, zjištění konkurenční pozice na trhu a analýza očekávání zákazníků (provedena metodou dotazníkového šetření). Praktickým výstupem práce je nastínění budoucí strategie firmy a operativních opatření, která pomohou dosáhnout navrženou strategii a zlepšit celkovou situaci firmy (zvýšit atraktivitu firmy z pohledu klietnů).
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses