Strategie firmy MHP na trzích východní Evropy - Chornopyshchuk, Andriy; Halík, Jaroslav, 1961-; Jirek, René; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
(MHP) Myronivský Hliboprodukt je jednou z vedoucích zemědělsko-průmyslových společností na Ukrajině. Hlavní činností skupiny je chov drůbeže. Aby být nezávislým na dodavateli a kolísání cen komodit, firma pěstují vlastní agrární kultury pro zajištění a výrobu krmných směsí s krmiva pro své čtyři farmy drůbežní farmy. MHP ovládá celý výrobní cyklus od malého kuřátka po dospělou drůbež a provádí distribuci vlastním parkem aut. Hlavním cílem této práce je analýza stávající firemní strategie, která zahrnuje také PEST(E) a SWOT analýzy.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses