Finanční analýza firmy Měšťanský pivovar Strakonice, a.s. - Procházka, Petr (2010)
Cílem mé bakalářské práce bylo zhodnotit finanční situaci Měšťanského pivovaru Strakonice, a.s. Práce je rozdělena do dvou částí. V první části se zabývám metodickou stránkou finanční analýzy, zde se věnuji obecnému významu finanční analýzy, zdrojům informací pro finanční analýzu, jednotlivým ukazatelům a komplexním bankrotním a bonitním modelům. V druhé části tuto metodiku aplikuji na analyzovanou společnost a snažím se interpretovat výsledné hodnoty.