Finanční analýza firmy Měšťanský pivovar Strakonice, a.s. - Procházka, Petr; Holečková, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Cílem mé bakalářské práce bylo zhodnotit finanční situaci Měšťanského pivovaru Strakonice, a.s. Práce je rozdělena do dvou částí. V první části se zabývám metodickou stránkou finanční analýzy, zde se věnuji obecnému významu finanční analýzy, zdrojům informací pro finanční analýzu, jednotlivým ukazatelům a komplexním bankrotním a bonitním modelům. V druhé části tuto metodiku aplikuji na analyzovanou společnost a snažím se interpretovat výsledné hodnoty.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses