Aplikace marketingu na zubní klinice - Čevela, Josef (2010)
Práce se zabývá marketingem na zubní klinice -- konkrétně zubní klinika Sorriso DENTAL s.r.o. Dále rozebírá a popisuje marketingový mix. Na základě toho pak nabízí určitá doporučení pro zubní kliniku a její provádění marketingu.