Aplikace marketingu na zubní klinice - Čevela, Josef; Procházková, Markéta; Gregor, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práce se zabývá marketingem na zubní klinice -- konkrétně zubní klinika Sorriso DENTAL s.r.o. Dále rozebírá a popisuje marketingový mix. Na základě toho pak nabízí určitá doporučení pro zubní kliniku a její provádění marketingu.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses