ČR po vstupu do EU - makroekonomický vývoj a mezinárodní srovnání. - Pačovský, Jan; Nečadová, Marta; Džbánková, Zuzana, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Vývoj základních makroekonomických indikátorů po vstupu ČR do EU. Výkonnost české ekonomiky ve srovnání se státy Visegrádské skupiny. Hodnocení konkurenceschopnosti České republiky prostřednictvím Globální zprávy o konkurenceschopnosti. Srovnání konkurenceschopnosti ČR se státy Visegrádské skupiny.
Vedoucí práce: Marta Nečadová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; hrubý domácí produkt; makroekonomie; konkurenceschopnost; bakalářské práce; gross domestic product; macroeconomics; competitiveness; bachelor's theses