Hodnocení pracovníků a jeho využití v personálním řízení firmy. - Fričová, Barbara (2010)
Diplomová práce se zabývá hodnocením pracovníků a jeho využitím v personálním řízení firmy. Cílem práce je analýza současného hodnocení využívaného v konkrétní firmě a navržení případného odporučení.