Hodnocení pracovníků a jeho využití v personálním řízení firmy. - Fričová, Barbara; Kleibl, Jiří; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Diplomová práce se zabývá hodnocením pracovníků a jeho využitím v personálním řízení firmy. Cílem práce je analýza současného hodnocení využívaného v konkrétní firmě a navržení případného odporučení.
Vedoucí práce: Jiří Kleibl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses