Strategická analýza nestátního zdravotnického zařízení - Kandilaki, Daniela, 1985- (2010)
Cílem diplomové práce je vytvoření strategické analýzy společnosti Mediconet s.r.o. Jedná se o nestátního poskytovatele zdravotnických služeb se sídlem v hlavním městě Praha a v městě Brně. Dle vymezeného odvětví společnost působí v dynamickém prostředí, které je navíc umocněno silnou konkurencí. Mezi silné stránky patří dlouholetá tradice, dobré jméno firmy, široká nabídka poskytované péče. Slabá stránka společnosti spočívá v nedostatku lékařů na trhu práce a nedostatečně zvládnutých manažerských aktivitách. Dle analyzovaných skutečností bude v závěru navržen soubor doporučení.