Strategická analýza nestátního zdravotnického zařízení - Kandilaki, Daniela, 1985-; Lešetický, Ondřej; Střítecký, Rudolf, 1946-2018; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2010)
Cílem diplomové práce je vytvoření strategické analýzy společnosti Mediconet s.r.o. Jedná se o nestátního poskytovatele zdravotnických služeb se sídlem v hlavním městě Praha a v městě Brně. Dle vymezeného odvětví společnost působí v dynamickém prostředí, které je navíc umocněno silnou konkurencí. Mezi silné stránky patří dlouholetá tradice, dobré jméno firmy, široká nabídka poskytované péče. Slabá stránka společnosti spočívá v nedostatku lékařů na trhu práce a nedostatečně zvládnutých manažerských aktivitách. Dle analyzovaných skutečností bude v závěru navržen soubor doporučení.
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: strategický management; zdravotnická zařízení; management [obor dipl. práce]; interní analýza; externí analýza; diplomové práce; strategic planning; health facilities; master's theses