Podnikatelský plán na založení firmy na výrobu a prodej ochranných pomůcek - Dvořáková, Petra; Mokrejšová, Veronika, 1985-; Filipová, Alena, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Účelem této bakalářské práce je vytvořit návrh podnikatelského plánu pro založení firmy na výrobu a prodej ochranných pomůcek, který má být vypracován tak, aby mohl sloužit jako podklad pro jeho realizaci. Cílem práce je prověřit předběžnou životaschopnost podniku a pomoci tak podnikateli posoudit výhodnost realizace tohoto plánu. Práce je rozdělena do dvou částí. Teoretická část vymezuje základní charakteristiky a další teoretické poznatky související s podnikatelskou činností a podnikatelským plánem. Praktická část je věnována tvorbě konkrétního podnikatelského plánu a jeho následnému vyhodnocení.
Vedoucí práce: Veronika Mokrejšová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses