Aplikace principů švédské uprchlické politiky na území Bangladéše - Phungová, Lili (2022)
Bakalářská práce se zaměřuje na dva státy – Švédsko a Bangladéš. Cílem práce je zjistit, jaká integrační opatření lze přenést ze Švédska do Bangladéše, a to vše na základě kulturního hlediska. V teoretické části jsou zmíněná doporučení na integraci z vědeckých článků a také kultura dle Gerta Hofstedeho. V praktické části dochází k aplikaci teoretického východiska a k analýze obou států.