Aplikace principů švédské uprchlické politiky na území Bangladéše - Phungová, Lili; Votoupalová, Markéta; Zemanová, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Bakalářská práce se zaměřuje na dva státy – Švédsko a Bangladéš. Cílem práce je zjistit, jaká integrační opatření lze přenést ze Švédska do Bangladéše, a to vše na základě kulturního hlediska. V teoretické části jsou zmíněná doporučení na integraci z vědeckých článků a také kultura dle Gerta Hofstedeho. V praktické části dochází k aplikaci teoretického východiska a k analýze obou států.
Vedoucí práce: Markéta Votoupalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses