Posouzení atraktivity zaměstnavatele BENZINA Orlen - Šťastný, Jiří; Sadílek, Tomáš; Hradský, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Cílem diplomové práce bylo posoudit atraktivitu zaměstnavatele „Orlen Unipetrol RPA, s.r.o. – BENZINA, odštěpný závod“ na základě komparace výsledku výzkumu v korelaci k interním zaměstnancům společnosti a současně k potenciálním uchazečům se zaměřením na studenty vysokých škol (především VŠE v Praze) a v souladu se zjištěnými daty navrhnout doporučení na zvýšení atraktivity zaměstnavatele. Posouzení atraktivity zaměstnavatele proběhlo na základě analýzy dat dotazníkového šetření, kterého se účastnilo celkem 79 zaměstnanců společnosti Benzina ORLEN a 103 studentů Vysoké školy ekonomické v Praze. Hlavní podstatou výzkumu bylo určit preference studentů a absolventů při výběru zaměstnavatele a posoudit atraktivitu zaměstnavatele dle preferencí zaměstnanců společnosti na základě pěti tematických bloků, které zahrnovaly pracovní náplň, značku zaměstnavatele, pracovní prostředí, vztahy na pracovišti a finanční ohodnocení a benefity.
Vedoucí práce: Tomáš Sadílek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses