Analýza vietnamských podniků z pohledu Čechů - Do, Cong Tung; Matysová, Kamila; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Bakalářská práce má za úkol zjistit obecné povědomí a vnímání českých občanů vůči vietnamským podnikům provozovaných na českém území. Samotná práce je rozdělena na čtyři kapitoly, přičemž první dvě se věnují teoretické části, která detailně popisuje samotnou migraci a důvody společně s faktory stěhování do České republiky. Zbylé dvě kapitoly obsahují praktickou část zhotovenou pomocí dotazníkového šetření a osobních rozhovorů. Obě tyto metody výzkumu mapují obecné i konkrétní názory českého obyvatelstva. V závěru se diskutují výsledky obou metod výzkumů, které prokázaly, že Češi disponují pozitivními názory na vietnamské podniky, a zároveň navštěvují tyto prodejny poměrně často.
Vedoucí práce: Kamila Matysová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses